Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Για τον κ.Νοταρά




Κύριε Νοταρά,

Προφανώς αναφέρεσθε στην ανάρτησή μου με τίτλο «Τα καλά και ανάποδα των ημερών» και συγκεκριμένα στην παρακάτω πρόταση:

"Eρωτηματικά δημιουργούν για τον σκοπό που θέλησαν να εξυπηρετήσουν, οι καθόλα σύννομες, αλλά εκ προοιμίου καταδικασμένες σε αποτυχία, υποψηφιότητες των κκ Γαλανόπουλου στο Κρανίδι, Δάγκλη και Μέξη στην Ερμιόνη."

Σύμφωνα με την δική μου λογική και την γραπτή αποτύπωσή της, εκ προοιμίου καταδικασμένες σε αποτυχία, είναι οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ για τα συγκεκριμένα αξιώματα των κοινοτικών συμβούλων της μειοψηφίας και όχι οι σύμβουλοι.
Και αυτό οφειλόταν  τόσο στην αριθμητική σχέση πλειοψηφίας-μειοψηφίας, όσο και στην ποιότητα σχέσης και συνεργασίας μεταξύ των συμβούλων της  Π.Π.Σ.ΕΡ.
Πουθενά στα γραπτά μου κ.Νοταρά δεν προκύπτει, ότι θεωρώ κάποιον εκ των αναφερομένων συμβούλων ακατάλληλο ή αποτυχημένο.
Η ανθρώπινη σχέση μου με τον καθένα ξεχωριστά, είναι διαφορετικού βαθμού μεν αλλά άψογη.
Είχαμε αδιατάρακτη συνεργασία  στο παρελθόν στον επαγγελματικό μας βίο. Παρακολούθησα με ενδιαφέρον, παραστάθηκα αλλά και συμπαραστάθηκα σε πολλές εκδηλώσεις τους κατά την ενασχόλησή τους με τα κοινά.
Στον κ.Δάγκλη με την ιδιότητά του ως Προέδρου του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης, οφείλω αναμνήσεις από εξαιρετικές Ερμιονίτικες καλοκαιρινές βραδιές. 
Φυσικά δεν ξεχνιούνται ποτέ, οι ατέλειωτες ώρες αγώνα σε κοινό μετερίζι (όσο και άν αυτό ακούγεται σήμερα άχαρο), με τον κ.Γαλανόπουλο. 
Μπορεί να βρεθήκαμε σε διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις στην αναμέτρηση του Νοεμβρίου, αλλά αυτό δεν σηματοδοτεί τίποτα αρνητικό. Απλώς διαφορετική εκτίμηση. Και ο χρόνος θα δείξει...  
Τέλος σέβομαι την ετυμηγορία των δημοτών και το σπουδαιότερο, δεν διεκδικώ μαντικές ικανότητες, για να προδικάσω μελλοντικές τους πράξεις.

Κύριε Νοταρά,
Ελπίζω με τα παραπάνω να σας κάλυψα, αλλά είμαι στην διάθεσή σας για όποιο κενό υπάρξει.
                                          
                                     Με εκτίμηση και τις καλύτερες ευχές για το 2011
                             
                                                          Αγγελική Αλεβίζου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου