Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Δελτίο τύπου του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας.

 
  
Η απόφαση του Δ.Σ. του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας
που ακολουθεί, πιστεύω ότι είναι η τελευταία πράξη
της σειράς των αντιπαραθέσεων που προεκλήθησαν
από τις δηλώσεις  του Βασίλη Λέκκα.

  
Κρανίδι,  17  Ιανουαρίου  2011

Προς
Τα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Έντυπα και Ηλεκτρονικά


ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

            Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη μουσική βραδιά που διοργάνωσε στις 8 Ιανουαρίου 2011, με το Βασίλη Λέκκα, λόγω του ανήθικου, ευτελούς και ανοίκειου τρόπου αντιμετώπισης τόσο της συνέντευξής του, όσο και ολόκληρης της εκδήλωσης, από τμήμα του ηλεκτρονικού τύπου και των blogs, αποφάσισε ομόφωνα να μην κάνει κανένα σχόλιο, που θα έχει ως συνέπεια την ενεργή συμμετοχή του σ’ αυτόν τον κατασκευασμένο παραλογισμό. Αφήνει αυτούς που τον δημιούργησαν και αυτούς που εξακολουθούν να τον αναπαράγουν, στην κρίση των συμπολιτών μας, που τουλάχιστον διαθέτουν τον κοινό νου, για να καταλάβουν την ουσία αυτής της απρόκλητης επίθεσης.
            Ως μέλη του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας και μετά από αυτή την επίθεση, δηλώνουμε ότι αγαπάμε ακόμα περισσότερο και στηρίζουμε το Βασίλη το Λέκκα, τον άνθρωπο, το φίλο και το επίτιμο πλέον μέλος μας, τον καλλιτέχνη με το σπάνιο ήθος, τη μεγάλη αξία και την ουσιαστική προσφορά.  
Εκφράζουμε τη λύπη μας για τον θλιβερό απόηχο και μάλιστα από απόντες ανώνυμους, μιας κατά γενική ομολογία επιτυχημένης εκδήλωσης και ζεστής βραδιάς, που την απόλαυσαν όλοι όσοι συμμετείχαν και έφυγαν κατενθουσιασμένοι.
 Όσον αφορά το Βασίλη το Λέκκα, μόνο η παρακάτω φράση από το ομότιτλο τραγούδι σε στίχους  του Νίκου Γκάτσου, νομίζουμε ότι ταιριάζει στην περίσταση :  « Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θ’ αλλάξει ποτέ… Καληνύχτα !!! ».
            Όσον αφορά εμάς, ως μέλη του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας, σας γνωρίζουμε ότι ούτε η ηθική, ούτε η αισθητική μας, μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε περαιτέρω με το θέμα αυτό,  ό,τι κι αν γραφτεί, γιατί δεν έχουμε σκοπό να βάλουμε νερό στο μύλο κανενός, ούτε να εμπλακούμε έστω και παθητικά στις σκοπιμότητες της τοπικής ή της ευρύτερης μικροπολιτικής σκηνής.
            Στόχος μας είναι ο πολιτισμός και μόνο. Αυτόν υπηρετούμε και γι αυτό το σκοπό δημιουργήσαμε τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας. Και για τον χρόνο που υπάρχουμε ως Όμιλος, νομίζουμε ότι τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά, αν κριθούμε καλόπιστα και από το έργο μας.
 Όποιοι τέλος επιθυμούν να συζητήσουμε για τον πολιτισμό  ή έχουν σκοπό να μας βοηθήσουν να τον προάγουμε, είμαστε στη διάθεσή τους.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό  Συμβούλιο

Δημήτρης Σίδερης, Πρόεδρος
Νίκος Κατσιάβελος, Αντιπρόεδρος
Αργυρώ Κωστελένου – Μέξη, Γραμματέας
Σπύρος Γεωργιλής, Ταμίας
Καλλιρρόη  Γενεράλη, Μέλος.
           

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/1/11 11:16 μ.μ.

    αχαχαχααχαχ πολύ γέλασα....
    δηλαδή δεν διαφωνεί... είπα και γω θα άλλαζε ροή το ρυάκι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή